U subotu su naši poduzetni mladi članovi krenuli na svoje prvo, nezaboravno Erasmus putovanje. Destinacija? Ni manje ni više nego predivna Ceuta, Španjolska! Ceuta je jedinstvena jer se nalazi na afričkom poluotoku, ali pripada Španjolskoj! To je mali komad Španjolske koji se nalazi na samoj obali Afrike, što je pravi geografski dragulj! Mjesto koje spaja dva kontinenta i nudi nevjerojatan spoj kulture, povijesti i ljepote.

Svi su puni entuzijazma i spremni pokoriti svijet (ili barem Europu). Zajedno sa svojim novim prijateljima iz još 5 europskih zemalja, ovi mladi avanturisti  su spremni na sve! Putovanje je krenulo iz  Zagreba, a let iz zračne luke ih je odveo na kroasane u Parizu 😋 A nakon toga, kratki power nap u Malagi prije nastavka avanture.

A to je tek početak. Sljedeća stanica je Algecirasi kako bi došli do Ceute, moraju se provozati brodom preko Gibraltara! Da, dobro ste pročitali, Gibraltar! 🚢

Sve u svemu, ovo je samo početak jedne nevjerojatne avanture. Ako i ti sanjaš o ovakvim iskustvima, ne oklijevaj! Priključi se  i tko zna gdje će te put odvesti!

✈️ Let’s make memories, let’s make history!

#ErasmusAdventure #OUICrew 🌍

Skip to content