Dragi članovi Facebook grupe “STEM Odgojitelji i Učitelji“,

S velikim veseljem i ponosom vas obavještavamo da smo dostigli veliki i značajan broj – čak 3000 članova u našoj grupi! 🎉🌟

Ovo je prekrasan trenutak za sve nas jer svaki novi član predstavlja kamenčić u mozaiku naše strastvene i predane zajednice STEM odgojitelja i učitelja. Naša grupa postala je izvor inspiracije, razmjene ideja i podrške za sve vas koji dijelite strast prema STEM-u.

Zajedno smo stvorili prostor gdje možemo učiti, rasti i inspirirati jedni druge. Sada, s 3000 članova, naša zajednica je snažnija nego ikad prije, i to je razlog za proslavu!

Hvala svakom od vas na vašem doprinosu. Postavljajući pitanja, dijeleći resurse, sudjelujući u diskusijama potičete nas sve na bolje i inovativnije pristupe STEM odgoju i obrazovanju. Vaša strast i entuzijazam čine ovu grupu posebnom.

Nastavit ćemo rasti i zajedno graditi bolju budućnost za našu djecu i učenike, potičući ih da razmišljaju kritički, budu radoznali i rade ono što djeca najbolje znaju – otkrivaju svijet istraživanjem.

Još jednom, hvala svim članovim na povjerenju koje ste nam ukazali i na vašem neprocjenjivom doprinosu ovoj zajednici. Neka naša grupa i dalje bude mjesto gdje se razmjenjuju ideje, širi znanje i inspiriraju budući znanstvenici, inženjeri i inovatori.

S ljubavlju i zahvalnošću,

VAŠ OUI

Skip to content